14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Yoga Hapert.

Wat is ClubYoga®?

ClubYoga® Hapert is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubYoga® Hapert ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubYoga® in Hapert biedt de oplossing.

Is ClubYoga® iets voor mij?

ClubYoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubYoga® je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubYoga® je daar zeker bij.

Hoe ziet een ClubYoga® les in Hapert eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Voordelen die je uit Yoga haalt:

• Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis
• Meer balans in je leven
• Je krijgt nieuwe energie
• Vermindering van rug- en gewrichtsklachten

Resultaten die je mag verwachten na ClubJoy Yoga®:

• Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht
• Spierversterking van boven- en onderlichaam
• Tijdens de ClubJoy Yoga® les verbrand je ongeveer 350 calorieën

Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefles.

Gratis proefles

Kom trainen bij Sportschool Sportcenter Hapert tijdens een gratis proefles en ontdek of ClubYoga iets voor jou is. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleidt door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We stellen samen reële doelstellingen op en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico