14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Xcore.

Verbeter je core stabiliteit, train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt.

Wat is een XCORE training?

XCORE is een intensieve training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE workout is een ultieme  training van rug-, buik- en heupspieren (core genoemd) met behulp van de XCO-Trainer. De XCO-Trainer is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core! Een training voor mannen en vrouwen.

Hoe ziet een XCORE training eruit?

De 45 minuten durende XCORE Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De oefeningen van de XCORE Workout kunnen veilig  worden uitgevoerd door alle deelnemers. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

De XCORE Workout wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde XCORE-instructeurs. Ze worden getraind en doorlopend bijgeschoold om jou op een verantwoordelijke en effectieve manier het optimale uit een training te laten halen.

Is XCORE goed voor je?

  • Vergroot uithoudingsvermogen
  • Verlaagd percentage lichaamsvet
  • Een slanker lichaam
  • Gevormde rompspieren
  • Een sterke onderrug
  • Verminderde gevoeligheid voor blessures
  • Verbeterde coördinatie en algehele balans

 

Plan nu nog je eerste gratis proefles!

 

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico