14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Voedingsdeskundige.

Voedingsdeskundige

Wanneer u op zoek bent naar steun en hulp bij het afvallen dan bent u bij Sportcenter Hapert aan het goede adres.

Overgewicht kan namelijk voor iemand een grote belemmering zijn in het dagelijks leven waardoor iemand zich niet prettig voelt. Tevens kan overgewicht gezondheidsklachten met zich meebrengen zoals diabetes II, hart en vaatziekten, gewrichtsklachten en een hoge bloeddruk veroorzaken. Er zijn steeds meer mensen waaronder ook kinderen die te veel wegen wat een gezonde manier van leven in de weg kan staan.

Belangrijk is dat je tijdens het afvallen goed begeleid en geadviseerd wordt zodat gewicht verliezen verantwoord gebeurt en dat je ook daadwerkelijk je leefstijl aanpast, zodat je je gewicht behoud en het zogeheten jojo-effect vermijd. Dus dat het een blijvend resultaat is! Daar doe je het tenslotte voor.

Bij ons krijgt u de mogelijkheid om u probleem te bespreken, waarna wij samen met jou een plan opstellen op het gebied van gewichtsbeheersing, voeding, gezonde leefstijl en beweging. Ja inderdaad ook op het gebied van bewegen. Want het beste resultaat om gewicht te verliezen is om het voedingspatroon en je beweegpatroon aan te passen.

Ons afslankplan: met garantie!

Als je gaat voor ons afslankplan kun je erop rekenen dat wij alle factoren allen meenemen om te een gewenst resultaat te komen. Samen stellen we een plan op met realistische doelen, waar we samen inclusief een inspanningsafspraak.

✓ Uitgebreid intake gesprek met testen/meten en doelen bepalen
✓ Voedingsadvies traject (wekelijks weeg-meetmoment)
✓ Gebruik maken van Virtuagym Food app + coaching
✓ 1 op 1 doornemen trainingsplan met een fitcoach
✓ 2x per week trainen op de Milon Cirkel, minimaal 36 trainingen
✓ Eindevaluatie en bespreken vervolgplan in week 24

Kortom laat me u helpen in de strijd tegen de kilo s’! Het voordeel is dat wij alles onder één dak hebben onder begeleiding van één vertrouwenspersoon. Er zullen resultaten behaald worden, die men eigen niet voor mogelijk had geacht als men alleen de strijd tegen overgewicht moet aangaan.

Meer weten?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Algemene voorwaarden
  Privacyverklaring

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

  LEES MEER
  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

  LEES MEER
  Fysiotherapie
  fixed-col-3-img1

  Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico