Testen & Meten

Om u als lid zo goed mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden tijdens het sporten vinden wij het belangrijk dat we weten wat u als klant wilt. Welke doelen u wilt behalen, of u al op de goede weg bent.  Dit willen we graag met u bespreken d.m.v. het invoeren van periodieke  contactmomenten.  Ook willen we binnen deze contactmomenten u fysieke metingen aanbieden. Deze metingen kunnen er toe bijdragen meer inzicht te verschaffen hoe u lichamelijk conditie op dat moment is.  Metingen waaruit we een keuze kunnen maken zijn o.a. een weegmoment, conditietest, Mobeefit mobiliteitsmeting, TorsoCheck.  Zo kunnen we op een later moment daadwerkelijk inzichtelijk maken of u vooruitgang boekt en of u uw persoonlijke doelen behaald.  Doordat we als sportcenter het erg belangrijk vinden dat wij u optimaal kunnen begeleiden is dit een service van ons uit. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, alleen bij de start (Inschrijfgeld).

Mobeefit: Optimale beweeglijkheid is beter presteren

Een goede mobiliteit in het lichaam is een voorwaarde om goed te kunnen bewegen. Als er mobiliteitsbeperkingen ontstaan kan dit een bron zijn van fysieke klachten. Om te bepalen of uw mobiliteit voldoende is, is het belangrijk dat dit betrouwbaar in kaart gebracht wordt. Middels de Mobeefit mobiliteitstest is dit vanaf nu mogelijk!

Mobee fit is een meetinstrument met veel mogelijkheden. Met dit apparaat kunnen we de mobiliteit van uw lichaam betrouwbaar in kaart brengen. We kunnen snel beperkingen in bewegen ontdekken, links- rechts verschillen opsporen en uw meteen een stretchingsprogramma op maat meegeven.

De Mobeefit test is voor iedereen een toegevoegde waarde. Voor zowel de sporter als de ouder wordende mens.

 

 

 

 

Torso Check

Met onze torso check kunnen wij de kracht van de spieren rondom uw wervelkolom meten zodat zwakke plekken opgespoord worden. Hier kunnen wij uw trainingsschema op afstemmen voor het optimale resulaat!

Wacht niet langer en laat uzelf testen!

Ontwikkeling Phytalis | InFysio