14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Squash.

Squash

Welkom bij Sportcenter Hapert Squash! Je vindt bij ons 2 moderne squashbanen waar je je heerlijk uit kunt leven na een dag hard werken of studeren. Bij ons vind je een bruisend squashleven. Ook hebben we twee teams die meedoen in de squash competitie. Je kunt lid worden van de squash, maar je kunt ook gewoon los per keer betalen. Het voordeel als je lid wordt, dan kun je een baan vastleggen op een nog vrij tijdstip. Wil je behalve squashen ook gebruik maken van andere sportfaciliteiten Bij Sportcenter Hapert? Dan is ons Resultaat abonnement wellicht iets voor je jou. Hiermee kun je onbeperkt meedoen met alle sportactiviteiten binnen het center.
Ben je nieuwsgierig geworden wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan onze volledige website!

Koffie squash

‘s Ochtends kun je profiteren van koffiesquash. Dat wil zeggen, gezellig met zijn tweeën squashen en in een zelf te bepalen pauze genieten van een kopje koffie dat uiteraard bij de prijs inzit. Koffiesquash is op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur.

De kleding

De kleding is bij voorkeur licht van kleur (i.v.m. de zichtbaarheid van de bal). De schoenen moeten een schone niet afgevende zool hebben. Squashers met andere zolen worden niet op de banen toegelaten.

De materialen

Heb je zelf nog geen racket? Bij ons kun je rackets en een balletje huren voor een kleine bijbetaling.

Start nu meteen en profiteer van een gratis squash-uur. Er zijn hier nog 9 vrijkaarten beschikbaar voor.

Wij kunnen ook contact opnemen met u

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico