14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Spinning.

Spinning bij Sportcenter Hapert doe je op de nieuwste fietsen van Keiser.

Ontdek de Keiser M3i bij van Sportcenter Hapert.
Wij bieden jou een nieuwe methode van spinning en indoorcycling aan. Deze wordt gegeven op basis van wattage, deze kan op een interactieve manier worden weergegeven op een persoonlijk App. Hierbij kunnen de deelnemers op een correcte en veilige manier trainen, eventueel ter voorbereiding of tijdens het wielerseizoen.

Met trainen op wattage train je op je kracht, in combinatie met je persoonlijke hartslag, gecombineerd met de cadans die past bij het trainingsdoel (kracht, klimmen, tempo rijden, sprinten). Meetbaar, voelbaar, volgbaar, uitdagend. Met deze manier van trainen creëer je meer persoonlijk inzicht, en train je slimmer.

Spinning en indoorcycling, waarom je dat wilt?

Omdat je indoor trainen ziet als een goede manier om als wielrenner in de winter je kracht en conditie effectief te onderhouden

Wat is wattage-/vermogenstraining?

Om een optimaal rendement uit je trainingen te halen is het belangrijk om met trainingszones te werken. Deze zones worden bepaald door middel van een FTP-test. FTP staat voor Functional Threshold Power, simpel gezegd: het vermogen dat je gemiddeld 60 minuten kan volhouden. Het wordt in hartslag-termen ook wel het omslagpunt genoemd. Hoe hoog dit is, hangt af van je gewicht, spiermassa, getraindheid en is vooral genetisch bepaald. Je FTP wordt bepaald aan de hand van een 20 minuten test. Na het afleggen van deze test wordt voor iedere deelnemer op zijn niveau de juiste zone berekend op basis van de uitslag van de FTP test. Je weet dan precies met hoeveel vermogen je een ontspannen duurtraining moet rijden, op welk vermogen je intensieve blokken moet trainen of op welk vermogen je een hersteltraining doet. De cadance, het hartslagpercentage (indien men een hartslagmeter gebruikt), de zone van FTP; al deze resultaten kunnen worden weergegeven via de gratis app.

De trainingen worden gegeven door goed opgeleide trainers.

Wacht niet langer en vraag nu je gratis proefles aan.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico