14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Personal Training.

Personal Training

Personal Training, de naam zegt het al, zijn één op één trainingen specifiek gevormd op het behalen van jouw persoonlijke en unieke situatie en doelstellingen. De training wordt dus zo vormgegeven, dat je zeer gericht kan werken aan jouw doel. Dat kan zijn een aantal kilo’s afvallen, de conditie verbeteren, maar ook herstellen van een blessure, of jezelf klaarstomen voor een halve marathon. Onze personal trainer, Daan Jacobs kan jou hierin ondersteunen. Afgezien van het fysieke trainen, vindt ook elke week een persoonlijk gesprek plaats. In dat gesprek kijk je samen met de trainer naar de voortgang en bekijk je samen waar nog winst te behalen valt. Wat gaat supergoed, wat staat je nog in de weg, waar zitten jouw valkuilen? Telkens schaven we het plan bij om te zorgen dat jij jouw doel haalt. Daarnaast worden ook wekelijkse metingen uitgevoerd zoals wegen, een conditietest of een vetpercentagemeting. Alles om jouw optimaal te ondersteunen.

Onze personal trainer zorgt er samen met jou voor dat je die doelstellingen gaat behalen.

Over Daan:
Vanaf 2010 ben ik bezig met sport en bewegingsleer, sinds 2013 werk ik in dit bedrijf. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou begeleiden naar een betere levensstijl. Samen streven we naar jouw doelstelling! Met een personal trainer sta er niet alleen voor. Van afvallen tot aankomen, van conditie tot spieropbouw. Samen maken we een plan van aanpak zodat jouw lichaam en geest fitter worden. En daarbij wil ik je graag helpen. Goed luisteren, mensenkennis, en doelgericht werken is belangrijk. Dat in combinatie met mijn creativiteit, standvastigheid en een bult positieve energie kan ik je brengen tot hetgeen wat je wilt zijn.

Wij starten altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we samen jouw optimale plan opstellen. Ook kunnen wij je alles vertellen over de voorwaarden en tarieven.

Wij kunnen ook contact opnemen met u

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Daan is lid van de Strongfit community.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleidt door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We stellen samen reële doelstellingen op en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico