14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Over ons

Sportcenter Hapert is anders dan veel andere sportscholen en fitness centra. Wij richten ons speciaal op mensen die ondersteuning nodig hebben om zijn of haar doelstellingen te behalen. Voor iedereen maken wij een persoonlijk plan, wat afgestemd word op de behoefte van de persoon. Deskundige begeleiding, tussentijdse evaluaties, testen en meten is hier een onderdeel van. Wij laten onze leden niet volledig los, wij zullen altijd in contact blijven met onze leden. Of je gewoon lekker wilt bewegen, wilt afvallen of fitter wilt worden. Wij staan voor je klaar.

Onze missie

Sportcenter Hapert is het bedrijf in de Gemeente Bladel voor sport, beweging en gezondheid. Samen met Fysiocenter Bladel, Hapert en Hoogeloon zijn het de centra waar de klant oprechte aandacht krijgt, zich gehoord voelt en waar SAMEN gewerkt wordt om zijn / haar doelstellingen te behalen.

Wij staan voor professionaliteit, klantgerichtheid, doelmatigheid en innovatieve werkomgeving (onze kernwaarden).

Onze visie

Sportcenter Hapert en Fysiocenter Bladel, Hapert en Hoogeloon streven ernaar om over 5 jaar de inwoners van de gemeente Bladel en Reusel – de Mierden in beweging te krijgen en te houden. Hierdoor zal de gezondheid onder de inwoners verbeteren.

 

Loop eens binnen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico