14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie.

Fysiotherapie

Wil je graag sporten maar ervaar je rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je knieklachten? In Sportcenter Hapert loopt een deskundig team van fysiotherapeuten rond. Onze fysiotherapeuten van Fysiocenter kunnen je ondersteunen bij fysieke klachten en advies geven welke oefeningen voor jou geschikt zijn. De fysiotherapeuten werken in één team samen met de fitcoaches. Samen met jou kunnen ze ervoor gaan zorgen dat je jouw doelstellingen gaat halen. Een unieke samenwerking die je in niet veel centra vindt.
Zij zullen met jou eerst gaan bekijken wat de oorzaak van de klachten is om zo samen een plan van aanpak op te stellen. Hierin wordt nauw samengewerkt om de juiste therapie te kiezen, waarmee jouw doelen behaald kunnen worden.
Fysiocenter heeft een team van 13 fysiotherapeuten welke werkzaam zijn op onze 3 vestigingen: Hapert, Bladel en Hoogeloon.

De specialisaties in de fysiotherapie:

✓manuele therapie
✓sportfysiotherapie
✓geriatrie fysiotherapie (fysiotherapie voor ouderen)
✓oedeemtherapie of lymfedrainage
✓oncologische revalidatie (bij kanker)
✓dry needling
✓echografie van het bewegingsapparaat
✓shockwave therapie

Wilt u meer informatie over fysiotherapie of een afspraak maken? De collega’s van Fysiocenter Hapert, Bladel en Hoogeloon helpen je graag verder.

Wij kunnen ook contact opnemen met u

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Algemene voorwaarden
  Privacyverklaring

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

  LEES MEER
  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

  LEES MEER
  Fysiotherapie
  fixed-col-3-img1

  Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico