14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness Hapert.

Altijd een persoonlijk plan

Fitness Sportcenter Hapert biedt je een unieke manier van Fitness in Hapert. Of je nu wilt afslanken, fitter wilt worden of van je rugpijn af wilt. Fitness Sportcenter Hapert heeft een passend plan voor je klaarliggen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij samen met jou het juiste plan of abonnement kiezen. En houdt je van variatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jouw gezondheid staat bij ons centraal!

Onze frisse en ruime fitnesszaal biedt je veel mogelijkheden en er is altijd een fitnesstrainer aanwezig die je kan helpen. Zij kunnen je motiveren om nog net dat beetje extra eruit te halen, iedere keer als je bij ons in de fitness in Hapert komt trainen. En ben jij meer een buitenmens? Ook hiervoor hebben wij een oplossing: Bootcamp.

Garantieplannen

Sportcenter Hapert biedt als eerste in de gemeente Bladel garantieplannen aan.
Wij hebben verschillende plannen voor jouw klaar liggen die we op maat kunnen maken zodat deze past bij jouw doelstelling. En het mooie daarvan, succes wordt gegarandeerd door ons. We stellen samen reële doelstellingen op en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel verdaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!
We hebben onder andere garantieplannen voor langdurige rugklachten, om fit te worden, om af te slanken (afvallen).

Heb je geen tijd om lang in de fitnesszaal rond te lopen? Wil je een snelle en effectieve training? Dan is de Milon Cirkel iets voor jou!

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleidt door één van onze fitcoaches.
De Milon Cirkel is een gevarieerd programma. Het is een work-out op twaalf automatische fitnesstoestellen waarop je zowel kracht als cardio traint. In slechts 35 minuten voer je de complete training uit. De trainingen zijn kort en intensief, je krijgt een signaal zodra je moet overstappen op het volgende toestel. Met jouw persoonlijk pasje stelt elk toestel zich automatisch volledig in aan de hand van jouw voorkeuren en vorderingen. Zo train je altijd optimaal!
En als u dit 2 per week voor 3 maanden volhoud dan bieden wij je de garantie dat u progressie boekt!

Wil je meer informatie? Wij kunnen ook contact met jou opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen

  Wij heten je van harte welkom in onze Fitness Sportcenter Hapert.

  Algemene voorwaarden
  Privacyverklaring

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

  LEES MEER
  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

  LEES MEER
  Fysiotherapie
  fixed-col-3-img1

  Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico

  © 2018 FITNESSMEDIA, Inc. Alle rechten voorbehouden