14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness Bladel.

Fitness Bladel

Jouw gezondheid staat bij ons centraal!

Of je nu wilt afslanken, gewoon fitter wilt worden of van je rugpijn af wilt. Fitness Bladel bij Sportcenter Hapert heeft een passend plan voor je klaarliggen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij samen met jou het juiste plan of abonnement kiezen. En houdt je van variatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Fitness, Milon Cirkel, groepslessen, bootcamp, squash, personal training. Alles onder één dak.

Onze ruime en frisse en fitnesszaal biedt je veel mogelijkheden en er is altijd een fitcoach aanwezig die je kan helpen. Zij kunnen je motiveren om nog net dat beetje extra eruit te halen, iedere keer als je bij ons in de fitness in Hapert komt trainen.

Garantie dat je verbetert? Dat bieden wij jou!

Sportcenter Hapert in Bladel biedt als eerste in de gemeente Bladel die de sporter een garantie biedt. En waarom? Wij willen samen met jou doelstellingen gaan behalen.

We stellen samen reële doelstellingen op en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel verdaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

We hebben onder andere garantieplannen voor langdurige rugklachten, om fit te worden, om af te slanken (afvallen).

Heb je geen zin in de fitnesszaal rond te lopen? Wil je een snelle en effectieve training? Dan is de Milon Cirkel in Bladel iets voor jou!

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleidt door één van onze fitcoaches. Onze fitcoaches stellen de apparaten één keer samen met jou in en daarna gaat dit volautomatisch. Alles wordt opgeslagen op je persoonlijk pasje.  Zo train je altijd optimaal!

En als u dit 2 per week voor 3 maanden volhoud dan bieden wij je de garantie dat u progressie boekt!

Wij heten je van harte welkom in onze Fitness Sportcenter Hapert.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleidt door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We stellen samen reële doelstellingen op en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico