14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Elastiektraining.

Sportcenter Hapert biedt je een unieke training aan: Elastiektraining

Elastiektraining is een training die de oorsprong heeft in de topsport. Het is een effectieve training waarin zowel kracht, uithoudingsvermogen als stabiliteit iedere training voorbij komt.

In kleine groepjes train je onder begeleiding van één van onze fitnessinstructeurs. Het is een ideale training als je wilt werken aan het verbeteren van de balans in je lichaam. Je gebruikt hierbij spieren die je mogelijk niet wist dat je ze had.

Wij horen vaak: ”Elastiektraining heeft ervoor gezorgd dat ik de controle weer terug heb gekregen over mijn lijf’, ik voel me weer krachtig’

Omdat de uitvoering van de oefeningen bepalen of je resultaten boekt zul je de eerste training intensief begeleidt worden. Er wordt getraind in kleine groepjes dus wij hebben de tijd voor jou.

Wil je weten of dit mogelijk iets voor jou is? Plan dan nu nog je eerste proefweek in.

 

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

LEES MEER
Fysiotherapie
fixed-col-3-img1

Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico