14 DAGEN
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Bootcamp.

Wat is bootcamp?

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Waarom zou je gaan bootcampen?

Bootcampen is goed voor je! Dat je werkt aan je spieropbouw en met elke work-out je vetverbranding een fijne boost geeft mag inmiddels wel bekend zijn. Maar er zijn ook nog genoeg andere redenen waarom bootcamp je gezonder en gelukkiger maakt die niet pers se direct zichtbaar zijn als je voor de spiegel staat of op de weegschaal klimt.
We geven je er 10!

✓ BOOTCAMPEN is goed voor je humeur
✓ BOOTCAMPEN verbetert je geheugen
✓ BOOTCAMPEN helpt je spijsvertering een handje
✓ BOOTCAMPEN geeft je creativiteit een impuls
✓ BOOTCAMPEN beschermt je botten
✓ BOOTCAMPEN vergroot je zelfvertrouwen
✓ BOOTCAMPEN verlost je van je stresshormonen
✓ BOOTCAMPEN zorgt voor een betere huid
✓ BOOTCAMPEN is gezellig, je doet dit in groepsvorm
✓ BOOTCAMPEN doe je buiten in de frisse lucht

Waar wacht je nog op? Kom meedoen!

Plan nu je gratis proefles

Gratis proefles

Kom trainen bij Sportschool Sportcenter Hapert tijdens een gratis proefles en ontdek of bootcampen iets voor jou is. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Voel je fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel. Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, begeleid door één van onze fitcoaches.

  LEES MEER
  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  We bepalen samen reële doelen en bespreken dan welke inspanningsverplichting we samen aangaan met jou. Wordt het gezamenlijk doel niet behaald en heb je wel voldaan aan de inspanningsverplichting? Dan krijg je het geld terug, zonder discussie!

  LEES MEER
  Fysiotherapie
  fixed-col-3-img1

  Binnen sportschool Hapert lopen naast fitcoaches, masseurs en personal trainers ook fysiotherapeuten rond. Zij kunnen je ook begeleiden als je tegen problemen aanloopt.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij SportCenter Hapert kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je voldaan aan de inspanningsverplichting en na de afgesproken tijd geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico